** Fri fragt fra 799,- ** Lige nu ca. fem dages produktionstid på udskårne labels og personlige etiketter **

FAQ

Om dine labels

 • Hvor meget må der stå på mine labels?

På din label må der stå op til tre sammenhængende ord. Det vil sige at 'stødt spidskommen' eller 'vintertøj og skitøj' er én label, ikke to eller tre.

 • Hvilken størrelse vil mine labels være? 

Størrelsen afhænger af den valgte skrifttype, men under hvert produkt kan du se en cirkaangivelse på højden i centimeter. Længden på dine labels afhænger af, hvor lange ordet eller ordene derpå er. Hvis dine beholdere har nogle størrelsesmæssige begrænsninger - f.eks. hvis de er firkantede eller hvis dine labels skal sidde på låget - så kan du angive maksimumlængden i centimeter, når du bestiller. Så tilpasser vi skriftstørrelsen.

 • Hvilke skrifttyper kan jeg vælge imellem?

Vi har et bredt udvalg af skrifttyper og der kommer løbende flere til. Hvis du har et specifikt ønske, som ikke er tilgængeligt på hjemmesiden, så kontakt os på hej@pittacia.dk, så ser vi på det. 

 • Hvis jeg bestiller en 10-pak labels, får jeg så 10 ens labels?

Nej. Når du bestiller pakker af 10, 20, 30 eller flere labels, så får du en billigere enhedspris for dine labels, ikke 10 ens labels.

 • Kan mine labels gå i opvaskemaskinen?

Nej. Hvis du har brug for at gøre en beholder med labels på ren, så anbefaler vi, at du vasker dem i hånden og ikke i opvaskemaskinen.

 • Hvor længe holder mine labels?

Dine labels er lavet i højkvalitetsfolie. De holder nærmest ubegrænset indendørs, hvis du bruger dem som foreskrevet. Udendørs holder dine labels i ca. 5 år.

For at passe godt på dine labels anbefaler vi, at du vasker dem i hånden og ikke i opvaskemaskinen. Labels kan fjernes, men ikke genanvendes.

 • Jeg har brug for at fjerne en label. Hvad gør jeg?

Du kan nemt pille dine labels af igen, hvis du har brug for det. Hvis de er svære at få af, så kan du holde dem under varmt vand et stykke tid eller blæse på dem med en føntørrer - varmen hjælper med at løsne limen.

 • Hvad kan jeg sætte mine labels på?

Dine labels kan påføres næsten alle glatte overflader som glas, plastik, papir, lakeret træ og fliser. Påsætningen på mere rå overflader, som f.eks. træ, kan kræve lidt tålmodighed. Hvis du ønsker at sætte dine labels på en foliebehandlet overflade, så lav en test først et sted som ikke ses, da folieoverfladen muligvis ryger med af, når du fjerner transfertapen.

Overflader, som dine labels påføres, skal rengøres grundigt og være fri for støv, fedt eller anden forurening, der kan påvirke vedhæftningen af folien.

 • Kan jeg bestille labels, som ikke findes på hjemmesiden?

Ja! Kontakt os på hej@pittacia.dk med dine specifikke ønsker, så finder vi en løsning sammen. Vi har mulighed for at sende dig previews af dine labels til godkendelse, inden de bliver printet.

Produktionstid

 • Jeg har bestilt - hvornår modtager jeg ordren?

Vi ved, at det er svært at vente - men vi lover dig, at vores labels er ventetiden værd! Hver ordre specialfremstilles efter bestilling, så produktionstiden er ca. 5 hverdage. I perioder med længere produktionstid, vil dette være angivet i headeren på vores hjemmeside.

Returnering

 • Hvad er jeres returneringspolitik?

For specialfremstillede varer, som fremstilles til dig ud fra dine specifikationer, gælder fortrydelsesretten kun indtil produktionen påbegyndes.

Det betyder, at den normale 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb bortfalder og du kan kun benytte dig af fortrydelsesretten indtil vi har påbegyndt ordren.

Derfor anbefaler vi, at du er omhyggelig med din bestilling og dobbelttjekker dine indtastninger, inden du gennemfører ordren.

 

Stadig i tvivl? Send os en mail på hej@pittacia.dk, så vi kan hjælpe dig videre.